bedrijfsinfo

AANSPRAKELIJKHEID
De informatie en gegevens op deze website zijn zorgvuldig gecontroleerd. Aansprakelijkheid met betrekking tot de actualiteit, juistheid of volledigheid van de beschikbaar gestelde informatie is echter uitgesloten. Dit geldt eveneens voor alle andere websites waarop direct of indirect door middel van een hyperlink wordt verwezen. De verantwoordelijken voor deze sites zijn voor de inhoud van zulke website, die door middel van een dergelijke verbinding bereikbaar zijn, eveneens niet verantwoordelijk. Alle informatie kan zonder voorafgaande aankondiging worden gewijzigd, verwijderd of aangevuld.

ER IS NOOIT EEN TWEEDE KANS
VOOR EEN EERSTE INDRUK

De eerste indruk, het beslissende moment waarin je met een bedrijf kennismaakt, is in de regel een product van mediacommunicatie. Vaak gaat het bij dit medium om een reclameartikel. Het gebruik van reclameartikelen moet dus net zo zorgvuldig worden gepland en gerealiseerd, als elke andere mediapresentatie van het bedrijf.
ABP-Reclame is zich altijd bewust van deze verantwoordelijkheid, zodat u bij uw doelgroepen een optimale indruk achterlaat.
Daarom vinden wij het belangrijk om contact te hebben met de klant, om mee te denken om een keuze te maken voor het juiste artikel wat bij u en uw bedrijf past.

Tassen - een boodschap om mee te dragen
TASSEN
Om de boodschap te vervoeren.

TEXTIEL
Gemakkelijke reclamedragers met direct contact met de klant.

ANDERE RECLAMEMIDDELEN
Ons omvangrijke aanbod aan promotieartikelen, reclamemiddelen, reclameartikelen, premiums en give-aways is zo groot dat wij het belangrijk vinden om contact te hebben met de klanten om daarin een steentje bij te dragen. Iedereen moet doen waar hij of zij goed in is.
Het goede artikel is belangrijk, maar de juiste bedrukking is zeker zo belangrijk om uw bedrijf op de juiste manier op de markt te zetten, zodat de mensen dit artikel en uw bedrijfsnaam nooit meer vergeten!

RELATIEGESCHENKEN / THEMAPAKKETTEN
Een goede relatie met uw personeel en/of klanten hou je in stand door iets extra's te geven. Door van tijd tot tijd te laten merken, dat die verstandhouding je dierbaar is.
U en wij weten hoe belangrijk het is om op het juiste moment met de juiste attentie voor de dag te komen. Het leuke is, dat u er beslist iets voor terugkrijgt.

MIJN DOEL
Mijn klanten persoonlijk te benaderen en mee te denken in het belang van uw bedrijf, dat is waar wij voor gaan!
Of het nu gaat om een aantal balpennen of het uitwerken van een totaal concept!

LAAT ONS WETEN WAT UW PLANNEN ZIJN
dan helpen wij u vrijblijvend bij het maken van de juiste keuze, wat het beste bij uw budget en uw huisstijl past!
Als u niet kunt vinden wat u zoekt, neem gerust contact met ons op. Deze branche heeft heel veel leveranciers, die ik niet allemaal op de website kan zetten, vinden doen we het daarom bijna altijd!
Stuurt u ons een mailtje met uw wensen. Hoe uitgebreider uw beschrijving (doel, doelgroep, gewenste uitstraling, aantal, levertijd, budget, soort personalisering), hoe uitgebreider uw beschrijving, hoe eenvoudiger het voor ons is een offerte voor u te maken.