personaliseren van producten & textiel

Promotieartikelen, relatiegeschenken en textiel kunnen in principe allemaal gepersonaliseerd worden met uw logo, bedrijfsnaam, tekst en/of slogan naar uw wensen, zodat uw artikel de uitstraling krijgt die u er van verwacht. UW BEDRIJF IJZERSTERK OP DE MARKT!
Hieronder een aantal mogelijkheden voor het personaliseren (bedrukkingsmogelijkheden) van textiel, promotieartikelen en/of relatiegeschenken:

TAMPONDRUK


Tampondruk
Van uw bedrukking wordt een film en een geëtst cliché gemaakt. Dit cliché wordt steeds van inkt voorzien. Een vervormbare, siliconen stempel (tampon) pikt de inkt op en drukt dit vervolgens af op het te bedrukken product.
Een kwalitatief hoogwaardige tampondruk op uw artikelen wordt door ons verzorgt. Of het nu één kleur of zes kleuren sluitwerk is. Onze ervaren tampondrukkers zorgen voor een professioneel eindproduct.

Full color
Door gebruik te maken van een ragfijn raster tampondrukt onze drukker full color afbeeldingen alsof het een foto is.

Houdbaarheid
Door elk materiaal de juiste voor of nabehandeling te geven is elke bewerking slijtvast en kleurecht.

Over het algemeen kunnen we zeggen dat tampondruk bij uitstek de beste drukmethode is van oneffenheden (rond/hol/bol enzovoort) maar ook vlakkere ondergronden kunnen worden voorzien van een perfecte opdruk. Tampondruk wordt voornamelijk gebruikt bij de bedrukking van industriële en/of technische producten, hout, kunststof en metaal, calculators, gereedschappen, rolbandmaten, zaklampen, klokjes, sleutelhangers, papier- en pennenhouders, bureau- en zakagenda's, etuis en hoesjes etc.


ZEEFDRUK


Zeefdruk is een verlengstuk van Tampondruk, wanneer het gaat om grotere vlakken. De artikelen moeten bij zeefdruk wel vlak zijn.
Het principe van de zeefdruktechniek is vrij eenvoudig. Een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal wordt over een raamwerk gespannen. Het zeefdrukraam wordt vervolgens (meestal) voorzien van een lichtgevoelige laag die door middel van een positief film belicht wordt.
De op het positief aanwezige donkere vlakken worden bij het ontwikkelen weggewassen zodat doorlatende plekken op het zeefdrukraam ontstaan, waar de inkt doorheen gedrukt wordt.
Men brengt de inkt op het raam aan en drukt deze met behulp van een rakel uit, waardoor de vorm van de sjabloon op het te bedrukken voorwerp wordt afgedrukt.
Deze techniek kan herhaald worden met verschillende kleuren en vormen die naast elkaar of over elkaar worden gedrukt.

Glas zeefdruk
Een specialiteit van onze drukker is het zeefdrukken van glasplaten, denk hierbij aan klokken, awards etc. Door de bedrukking op de achterzijde te plaatsen wordt een glanzend resultaat verkregen. Ook acrylaat is goed te bewerken met zeefdruk.

Rondzeefdruk
Met een rondzeefdrukmachine kan onze drukker veel pennen rondom van een all-over bedrukking voorzien.

Enkele voorbeelden
Vinyl stickers, posters, karton, metaal, kunststof plaatmateriaal, magneetfolies, pasjes in de vorm van creditcards, hout, kunststof en metaal, ringbanden, keyboardpads, mousepads, place-mats, kentekenplaathouders, reclam borden, wijzerplaten, kalenders, aanstekers, koelkastmagneten, etc.


TEXTIEL ZEEFDRUK


Textiel zeefdruk
Na het maken van de film wordt een sjabloon, het zeefraam, belicht. Op de plaats van het beeldmerk gaat de zeef open. Het te bedrukken product wordt aangelegd onder het zeefraam, waarna met behulp van een rakel de inkt door de zeef op het product wordt aangebracht. Ook fullcolourdruk behoort tot de mogelijkheden. Voor textiel kan zelfs tot 14 kleuren worden gezeefdrukt.
Met een ruime ervaring in het bedrukken van diverse textielproducten mag onze drukker zich gerust textieldruk specialist noemen. Of het nu gaat om het bedrukken van T-shirts, Poloshirts, Sweatshirts, Paraplu’s en een verscheidenheid aan verschillende soorten tassen, lanyards, onze drukker biedt u eenvoudig toegang tot alle mogelijkheden! Dankzij de plaatsing van volautomatische werkende textieldruk machines, mag onze capaciteit groot genoemd worden. Echter nergens te groot voor en daardoor zijn ook de kleinere opdrachten van harte welkom in onze moderne drukkerij.GRAVEREN


LASERGRAVEREN
Haarscherp graveren
Een moderne graveermethode waarbij het materiaal met een laserstraal bewerkt wordt is de lasergravure. Zelfs de kleinste details worden met een lasergravure haarscherp afgebeeld.
Slijtvast
Zoals bij elke graveermethode komt de bewerking in het materiaal. De gravure heeft zodoende dezelfde levensduur als uw product.

Mogelijkheden
Een lasergravure is mogelijk in vrijwel alle metalen. Geribbelde oppervlakken zijn voor een lasergravure geen probleem.


DIEPGRAVEREN
Diepgraveren
Robuust graveren
Een robuuste graveermethode waarbij het materiaal met een frees bewerkt wordt is de diepgravure, ook wel frezing genoemd. Als extra kan een diepgravure worden ingekleurd voor een bijzonder effect op bijvoorbeeld badges of awards.

Slijtvast
Zoals bij elke graveermethode komt de bewerking in het materiaal. De gravure heeft zodoende dezelfde levensduur als uw product.

Mogelijkheden
Een diepgravure is mogelijk in vrijwel alle metalen en harde kunststoffen.FIJNGRAVEREN
Chique graveren
Een verfijnde graveertechniek waarbij het materiaal met een diamantpuntje bewerkt wordt is de fijngravure, ook wel blindgravure genoemd. Dit levert een terughoudende chique gravure op.

Slijtvast
Zoals bij elke graveermethode komt de bewerking in het materiaal. De gravure heeft zodoende dezelfde levensduur als uw product.

Mogelijkheden
Een fijngravure is mogelijk op alle gladde metalen oppervlakken.


ETSEN


Elektronisch etsen
Door het gebruik van een zuur in combinatie met zwakstroom ontstaat een oxidatieproces waardoor een beeldmerk in metalen producten wordt aangebracht. De kleur die ontstaat is in principe veelal grijs- of bruinachtig. Deze uiteindelijke kleur is niet te beïnvloeden, het is afhankelijk van de metaalsoort waarop geëtst wordt. Etsen wordt over het algemeen veelal toegepast bij het inbrengen van beeldmerken en/of teksten in metalen pennen, metalen sleutelhangers, multitools en andere uit metaal vervaardigde producten.BLINDDRUK (PRÄGEN)


Aan de hand van een film wordt een aluminium of messing cliché (stempel) gemaakt. Onder hoge druk en met warmte wordt vervolgens het beeldmerk in het materiaal geperst, hierdoor ontstaat een verdieping. Blinddruk wordt voornamelijk toegepast op lederen en kunstlederen producten.


FOLIEDRUK


Foliedruk
Dit is in principe hetzelfde principe als bij blinddruk. Echter bij het persen wordt een folie aangebracht.

Over het algemeen is dit in goud of zilver maar andere standaardkleuren, zoals: rood, zwart, wit, geel... zijn uiteraard ook mogelijk. Deze methode wordt vooral toegepast op lederen en kunstlederen producten.


NAAR BOVEN

DOMING


Domingstickers , crystal labels, Domerant stickers oftewel: Logotops.
Met deze techniek worden diverse materialen, veelal zelfklevend, van een glasheldere coating voorzien. Het label krijgt hierdoor een onweerstaanbare en robuuste uitstraling.

Een logotop is de perfecte reclamedrager die uw logo van kracht en exclusiviteit voorziet.
Eigenschappen: Zeewaterbestendig, Kleurbestendig, UV Bestendig, Zelfklevend, Duurzaam.
De logotops zijn een zeer fraaie manier om producten van uw logo te voorzien en kunnen worden toegepast op: Auto's, Mobiele telefoons, Computers, Meubilair, Dasspelden, Geluidsapparatuur, Sleutelhangers, Promotieartikelen, Speciale balpennen, Huishoudelijke artikelen, Naambadges, Rekenmachines, Kantoorartikelen etc. etc..


EMBOSSING


Embossing
Bij embossing wordt de print drie dimensionaal op de stof geponst. Het resultaat is als in reliëf, discreet en exclusief. Deze methode kan op de meeste materialen worden gebruikt maar bij voorkeur op katoen, polyester en fleece.
Embossing is een exclusief procédé, hierbij wordt geen gebruikt gemaakt van kleur, maar de hoogteverschillen in het reliëf zorgen voor de contour van de afbeelding. Deze zeer exclusieve techniek zal uw merk zeker de nodige innovatieve uitstraling geven!


BORDUREN


Het borduren van een textiel-product geeft nog steeds het mooiste resultaat met als grote voordeel dat de borduring ook na verloop van tijd er perfect blijft uitzien. Een borduring kan van zeer verfijnd tot megagroot. Meest voorkomende plaats is op de linker borst of op de rug. Uw logo, tekst en/of slogan wordt vertaald naar een digitale borduurkaart. Echter, borduren kan niet altijd een letterlijke interpretatie van uw beeldmerk zijn. Bijvoorbeeld, voor leesbaarheid dienen letters en cijfers altijd minimaal 5 mm. hoog te zijn. Vervolgens wordt het beeldmerk met een computergestuurde machine op het product gestikt.
De prijs van een borduursel wordt altijd berekend aan de hand van het aantal cm² en de dichtheid van het te borduren beeldmerk. Borduren wordt gebruikt als het artikel en het beeldmerk iets moois moeten uitstralen, over het algemeen wordt het gebruikt bij bedrijfskleding, badjassen, baddoeken, promotioneel textiel, baseballcaps, bodywarmers, overhemden, paardendekens, vanen, badges, etc.

Punchen
Met behulp van speciale software wordt er een borduurpatroon gemaakt. Dit houdt in dat er verschillende steeksoorten, steek-dichtheden en steeklengtes worden toegepast en de verschillende kleuren in de juiste volgorde plaatsen. LET WEL, dit wordt allemaal met de hand en dus met de muis ingevoerd, zodat de opbouw en kwaliteit altijd van een puncher afhangt. Deze voortgang wordt daarom punchen genoemd. Tijdens deze werkzaamheden wordt de kwaliteit door een echte vakman cq. vakvrouw bepaald. Onze borduurder beschikt over twee punch plaatsen met de nieuwste software van 2005, waardoor het mogelijk is een uitstekende kwaliteit neer te zetten van een ECHT geborduurd logo.


GEBORDUURDE EMBLEMEN
Geborduurde emblemen
Geborduurde emblemen zijn bijzonder geschikt voor beroepskleding met een uitgesproken representatief en promotioneel karakter.

De stralende kleuren, het driedimensionele effect en de verzorgde afwerking geven het embleem en daardoor uw kleding een uitstraling van hoge kwaliteit en luxe.

Het ontwerpen gebeurt in huis: van uw logo en/of tekst wordt door onze studio een borduurdiskette gemaakt.

Eigenschappen
Korte levertijden
Luxe uitstraling
Emblemen,
schouderschuifpassanten, borduurdiskettes.VIDEOFLEX


Videoflex is een plotter-gesneden toepassing, vooral voor sportkleding. Door zijn hoge opaciteit en matte afwerking is het een zeer gewaardeerd product voor vele sportverenigingen. De speciale polyester drager geeft de beste precisie tijdens het snijden terwijl het zachte materiaal zacht blijft, zelfs na menig wasbeurt.
- De afbeelding mag geen fijne details bevatten.
- Alleen in standaard kleuren leverbaar, zeer veel mogelijkheden.
- Zeer geschikt voor kleine oplage.
- Wasbaar tot 30-40 graden.


SUBLIMATIE


Sublimatie
Sublimatie is een proces dat gebruik maakt van hittegevoelige inkten die een verbinding kunnen maken met een speciaal hiervoor gecoat oppervlak en kan toegepast worden op metaal, keramiek, polyester, textiel, glas, kunstof, ...enz. het aanbod aan sublimeerbare produkten groeit nog elke dag.
Sublimatie-inkten zijn hierdoor uiterst wasbestendig doordat het beeld zich niet aan de oppervlakte bevindt maar deel uitmaakt van het oppervlak. Sublimatie is geen nieuw proces maar is reeds verschillende decennia gebruikt in de textielindustrie, nieuwe technologiën hebben het echter mogelijk gemaakt deze inkten te gebruiken in combinatie met digitale printers, dit heeft een hele reeks mogelijkheden geopend naar personalisatie toe. Dit wordt gebruikt voor kleine aantallen.VRAGEN?


Twijfel niet! Bel ons op 0341 842472 of
vul ons offerte- of contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig als mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag verder!

TRANSFERS


Transferdruk
Transferdruk is niet alleen voor meerkleurige opdrukken ten behoeve van nylon artikelen, maar ook voor bedrijfskleding die eventueel industrieel gewassen moeten worden. De techniek is hetzelfde als zeefdruk, alleen drukken we niet rechtstreeks op het product, maar in spiegelbeeld op speciaal gecoat transferpapier. De speciale vernis in combinatie met een exclusieve verlijming, maken de transferbedrukking duurzaam. Waar het dus niet mogelijk is om een product direct te bedrukken is transferdruk de ideale oplossing. Meerkleurige transfers worden altijd kleur voor kleur gedrukt op de hiervoor speciale halfautomatische zeefdrukmachine. Hierdoor zijn de kleuren enorm dekkend en oneindig qua mogelijkheden.

Beroepskleding, voorzien van een embleem of transfer met uw bedrijfsnaam en logo, is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw bedrijf. Uw uitstraling als kwaliteitsfirma valt of staat met presentatie. Een overall met een duidelijk embleem maakt u herkenbaar en vertrouwd als garagebedrijf. Een mantelpak voorzien van een rijkgekleurd Truflex-transfer versterkt de uitstraling van kwaliteit en serviceverlening van de exclusieve hotelketen. Van garagebedrijf tot hotelketen, voor elke bedrijfstak hebben wij een geschikt embleem of transfer. Voor informatie over belastingvoordeel op bedrijfskleding www.belastingdienst.nl.FLEXTRANS...
Wat is Flextrans?
Flextrans is het transfer dat grotendeels met het kledingstuk meerekt. Net als bij Truflex zijn gedetailleerde afbeeldingen mogelijk en zijn de drukkleuren ongeëvenaard helder. Alle formaten zijn mogelijk en ook de kleurkeuze is onbegrensd. Nu ook verkrijgbaar in high visibile oranje, groen, rood, rose en geel!

Toepassing
Flextrans is ideaal op alle sportkleding, lycra kleding en vele andere rekbare textielsoorten. Ook is het een zeer geschikt transfer voor het merken van promotionele kleding zoals polo-, sweat- en T-shirts.

Natwas
Flextrans-transfers kunnen het beste gereinigd worden in de natwas op een maximumtemperatuur van 60°C.


TRUFLEX
Truflex-transfer
Het Truflex-transfer is een veelzijdig product.
Het transfer wordt aangeleverd op een transparante drager, die u na het sealen verwijdert. Door deze directe wijze van aanbrengen is de soepelheid van het transfer optimaal. De tekst en/of het logo golft mee met de plooien van het kledingstuk. Hierdoor is Truflex bijzonder geschikt voor kleding met een kwalitatief hoog en representatief karakter.
Ook voor de bedrukking van promotionele artikelen zoals petten, tassen, polo- en T-shirts is Truflex een ware blikvanger door de rijke kleuren en souplesse.

Breed toepasbaar
Een bijzonder aspect van Truflex is het gebruiksgemak. Truflex is geschikt voor vrijwel elke textielsoort.


FLEX-IMAGE
Wat is Flex-Image?
Flextrans, het rekbare transfer kent u al. Flex-Image is het rekbare, fullcolour transfer.
Flex-image is een transfer dat afbeeldingen bijzonder scherp kan weergeven (ook ingescande foto’s kunnen worden gedrukt) en onbegrensde kleur-mogelijkheden heeft dankzij het fullcolour drukproces. Het is nu mogelijk om een vloeiend kleurenverloop op het transfer weer te geven.

Flex-Image is het ideale transfer voor rekbare materialen. Voor T-shirts, polo’s, voetbalshirts, aerobic-kleding is het een uitstekende keus maar voor ook de modewereld en andere kledingbranches waar representativiteit en uitstraling belangrijk zijn is dit een fantastisch product. Door de vele mogelijkheden in kleur en de hoge drukkwaliteit is dit transfer geschikt voor uiteenlopende beroepsgroepen.

Technische informatie
Het transfer wordt geleverd op papieren (dus niet-transparante) drager. Een witte rand (outline) en achtergrond worden standaard meegedrukt om het transfer nog wasbestendiger te maken en het contrast transfer/kleding sterker te laten uitkomen. In bepaalde gevallen kan de outline, indien gewenst, worden weggelaten.
Flex-Image kan worden gewassen in een thuiswasprogramma met een maximum temperatuur van 40°C.


STARLIGHT
Sarlight transfer
Wat is Starlight?
Starlight is een reflecterend, trendy, soepel transfer. Gedetailleerde afbeeldingen zijn mogelijk en alle drukkleuren en -combinaties zijn te realiseren. Nu ook verkrijgbaar in de high visibilitykleuren oranje, groen, rood, rose en geel!

Toepassing
Starlight is het ideale transfer voor het markeren van T-shirts en polo's in het uitgaanscircuit zoals bars en nachtclubs, maar ook voor het bedrukken van uniformen van beveiligingsbeambten en veiligheidskleding voor weggebruikers.

Technische en andere informatie
Starlight wordt geleverd op een halftransparante drager, wat het positioneren van het transfer vergemakkelijkt. Starlight kunnen het beste gereinigd worden in de thuiswas met een temperatuur tot 40 °C.


THERMOMARK HOT TRANSFERS
Hottransfers worden met speciale inkten gedrukt op een hittebestendige papiersoort. De afdrukken zijn bij uitstek geschikt voor eigendoms-merken op grote partijen platgoed of bijvoorbeeld linnen draagtassen.

Kleuren
Hottransfers zijn leverbaar in allerlei kleuren en formaten. Ruim 70 standaardnuances zijn tot uw beschikking. En uw afbeelding kan maar liefst vier verschillende kleuren bevatten.
Ook op gekleurd textiel blijft uw eigendomsmerk duidelijk zichtbaar.
Hottransfers zijn optimaal wasbestendig, ook bij chemisch reinigen.

Standaard-hottransfers
Veelgebruikte hottransfers zoals bepaalde symbolen en cijfers kunnen wij direct uit voorraad leveren.


TOPLINE-EMBLEMEN
Topline emblemen
Topline-emblemen worden gedrukt op een soepele, stevige kwaliteit kunstvezel. Door de fijne structuur van dit materiaal komen de drukkleuren goed tot hun recht en kunnen ook de details van uw ontwerp uitstekend worden weergegeven.
Als u hoge eisen stelt aan de uitvoering van uw huisstijl is het Topline-embleem een uitstekende keus. U kunt kiezen uit 21 standaardkleuren en meer dan 80 standaardformaten. Niet-standaardkleuren en -formaten zijn in overleg leverbaar.

Duurzaam
Topline-emblemen zijn bestand tegen intensieve wasprocessen.
Om u een idee te geven van het uiteindelijke embleem maakt onze studio een gratis full-colour werktekening van uw ontwerp. Na uw goedkeuring van deze tekening wordt de productie van het embleem gestart.THERMOCREST EMBLEMEN
Thermocrest-emblemen zijn al sinds de jaren zestig op de markt en zijn nog steeds heel populair. Door het stevige basismateriaal met zichtbare textiele structuur is het het meest robuuste embleem uit onze collectie.

Toepassing
Thermocrest is bij uitstek geschikt als logo op stevige werkkleding zoals overalls. Het embleem is bestand tegen intensieve reinigingsprocessen. De hechting op het textiel is uitstekend en gaat, mits goed aangebracht, langer mee dan het kledingstuk zelf!

Thermocrest is verkrijgbaar in vele formaten en kan bedrukt worden met vrijwel elke kleur. De medewerkers van onze studio en drukkerij maken van uw ontwerp een embleem dat zeker aan uw verwachtingen zal voldoen.


HIGH VISIBILITY EMBLEMEN
High visibility -(hv-)emblemen zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als Thermocrest, maar in plaats van de gebruikelijke witte textielfinish zijn ze voorzien van een high visibility-finish. De emblemen zijn ver krijgbaar in geel, oranje en rood.

Drukkleuren
De drukkleuren voor hv-emblemen zijn dezelfde als voor Thermocrest. Let u er wel op dat een donkere drukkleur het beste tot zijn recht komt op deze emblemen.

Afmetingen
Minimum: 25 mm x 25 mm. Maximum: 370 mm x 240 mm.

Waarom high visibility?
High visibility-emblemen zijn verkrijgbaar in felgeel, feloranje en felrood. Door deze opvallende kleuren zijn politiemensen, brandweerlieden en reddingswerkers goed zichtbaar en herkenbaar tijdens hun beroepsuitoefening. Hv-emblemen kunnen worden bedrukt met uw logo en/of tekst en worden geleverd in vele maten. Het materiaal voldoet aan de EN-471-regelgeving.


REFLECTERENDE EMBLEMEN
Veiligheid is een belangrijk aspect van het bedrijfs-kledingontwerp geworden. Reflective emblemen en plotter transfers spelen hierin een belangrijke rol.
Deze emblemen en transfers zijn zeer goed zichtbaar bij nacht en in slecht verlichte situaties, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor ambulancepersoneel, wegwerkers, brandweerlieden en politiemensen.
De transfers kunnen in een oneindig aantal vormen en maten worden geplot. Ook hebben wij een speciale techniek ontwikkeld om emblemen op het reflective materiaal te drukken. Door de reflective ondergrond wordt uw embleem gegarandeerd een blikvanger!

Eigenschappen
Vergroot de veiligheid
Attentiewaarde voor uw logo en ze voldoen aan de EN 471-norm.


HELMEMBLEMEN
Helmemblemen
Ook helmemblemen worden gebruikt als promotioneel instrument! Bedrukt met uw logo is ook de helm een manier om uw bedrijf te laten opvallen en is het de finishing touch in combinatie met een overall of andere bedrijfskleding voorzien van hetzelfde logo.
Helmemblemen verbleken niet, krullen niet op en zijn slijtvast. De kleuren zijn helder en de afbeeldingen duidelijk. Voor de ondergrond is er de keuze uit transparant of wit. U kunt het embleem verwijderen zonder de helm te beschadigen.
Voor bedrijfstakken waar veiligheid voorop staat.


FLOCKTRANSFERS


Op bijvoorbeeld een T-Shirt wordt het motief d.m.v. zeefdruk, met een speciale lijm aangebracht.
In een elektrisch veld wordt de flockvezel loodrecht naar beneden "geschoten" in de lijmlaag.
Na droging is er een sterke verbinding ontstaan tussen lijm en vezel.
Hierna wordt de overtollige flockvezel d.m.v. borstelen van het shirt verwijdert.
Flock is een mooi alternatief voor borduurwerk. De Flock geeft logo's een veloursachtig uitstraling met reliëf. Het wordt met warmte getransfereerd op 100% katoen, op 100% polyester en op combinaties van beiden en is tot 60 graden wasbaar.
Flock kan toegepast worden op T-shirts, polo's, sweaters, fleece en diverse sportkleding en is alleen in standaard kleuren mogelijk.PLASTISOL TRANSFERS


Plastisol is de inkt om textiel te bedrukken. Plastisol heeft in de jaren 60 van de vorige eeuw een revolutie in de textieldruk teweeg gebracht.
Plastisol is een prettig te drukken inkt met fantastische eigenschappen. Momenteel wordt de inkt gebruikt om zowel rechtstreeks (direct op de stof) of via transfers (eerst op papier/folie) te drukken. De inkt werkt zo: het wordt gedrukt op textiel, daarna wordt de textiel + inkt verwarmt tot circa 160 graden celcius waarbij de inkt thermofixeerd. De inkt maakt een mechanische hechting met de stof. De inkt gaat min of meer plastic rond de haartjes van de textiel zitten.


DIGITAAL PRINTEN


Digitaal printen
Kleine aantallen full color bedrukt met fotokwaliteit tot 1440 dpi aan een betaalbare prijs?

Vanaf nu kan het! Rechtstreeks printen op elk product met een vlak of licht gebogen drukoppervlakte. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt van het kleinste tot het grootste product.

NAAR BOVEN

LOGO AANLEVEREN


Vectorbestand PixelbestandKwaliteit staat boven aan!
Als u iets wilt laten bewerken vragen wij u om artwork aan te leveren. Dit kan van alles zijn: films, een visitekaartje of een digitaal bestand.
In onze studio zitten vakbekwame dtp-ers die uw artwork, indien noodzakelijk, omzetten naar bruikbaar materiaal voor de drukker of graveur. In alle gevallen is dit een digitaal bestand en vrijwel altijd is dit een vectorbestand (Illustrator.eps of Illustrator.ai). Teksten behoren dan omgezet te zijn in lettercontouren.
Voor vragen over artwork kunt u contact opnemen met onze studio, wij geven u graag deskundig advies. Bij aanleveren van direct bruikbaar artwork worden geen tekenkosten in rekening gebracht.

Pixel- of vectorbestand?
Deel een tekening op in kleine vakjes en kleur deze vakjes in. Dit is een pixelbestand. Als een pixelbestand wordt uitvergroot zullen de vakjes ook groter worden. Bestanden met de extentie .jpg .gif en .psd zijn pixelbestanden.
Een vectorbestand bestaat uit punten, verbonden door rechte of kromme lijnen. Zo'n bestand bestaat dus uit wiskundige berekeningen. Als een vectorbestand word uitvergroot zal het steeds even scherp blijven.