Promotieartikelen | Relatiegeschenken | Textiel en kleding

Er zijn zoveel mogelijkheden, daarom is advies op maat naar onze mening zeer belangrijk, om teleurstellingen te voorkomen. Wij nemen alle tijd voor u, om het juiste produkt met de juiste bedrukking voor de juiste uitstraling te realiseren, zodat u kunt scoren!
Twijfel niet, neem gerust contact met ons op.
Bel 0341 842472 of mail naar verkoop@abp-reclame.nl, indien nodig nemen wij direct contact met u op.
Genoemde prijzen zijn indicatie- en/of richtprijzen. Sommige prijzen zijn advies verkoopprijzen per stuk zonder bedrukking, exclusief BTW. Andere richtprijzen zijn inclusief 1 kleur bedrukking. Voor exacte prijzen kunt u ons vrijblijvend een offerte aanvraag toe sturen.
Voor een uitgebreide offerte kunt u een email sturen naar:
verkoop@abp-reclame.nl of het offerteformulier invullen.

 

 

Hoe te werk gaan voor een geslaagde actie

Een relatiegeschenkenbedrijf heeft vaak veel goede ideeën voor uw bedrijf. Ze hebben zelfs zoveel ideeën dat het moeilijk is voor u om te kiezen waarvoor u gaat. Zij moeten klantvriendelijk zijn en willen u graag goed adviseren over het juiste product. Hier volgen enkele tipsvoordat u contact op gaat nemen:

Leg duidelijk en volledig uit wat voor een soort evenement u organiseert. Dit is een eerste selectiestap in de vele producten. Bijvoorbeeld als u bedrijf een kerstfeest organiseert wilt u geen golfitems met u logo erop. Echter dan alsnog kan u het kiezen als u veel klanten heeft die gek zijn van golfen. Geef dus altijd alle informatie door. Denk ook aan het type gebruikers aan wie u uw items geeft. Zijn het zakenmensen of zijn het huisvrouwen. Misschien zijn het sportfanaten of boeren, maar wie het ook is u wilt dat uw gift gebruikt of gezien wordt. Bijvoorbeeld, een kalender voor bij de computer zal een zakenman de
hele dag naast zich hebben staan. Na deze vragen weet u de gift van u onderneming.
Denk ook over de kleur na die bij uw bedrijf past of bij uw klanten. Bijvoorbeeld, als u spullen zal geven aan een school wilt u dat in de kleuren van de school maar met uw logo erop.

De prijs is ook belangrijk. Zodat ze weten waar ze rekening mee kunnen houden. Promotie moet altijd goed worden uitgedacht, daar zal u in worden geholpen. Maak een lijst met vragen. Dit scheelt in tijd voor zowel u als voor ons.
U gaat van een wijde blik naar een gericht product zoeken. En onthoud soms moeten we geld investeren om er meer uit te krijgen.

Iedereen houdt ervan om wat GRATIS te krijgen dus waarom niet met uw logo erop! Zodat u in de picture blijft...

Succes!