Kerstpakketten

Sinterklaasgeschenken

Kerstpakketten

Drankgeschenken

Ritual geschenken

Wijnen en wijnaccessoires

Wijnpakketten

Relatiegeschenken

Verzorgingsproducten

Verwenpakketten

Van pakket op maat tot mailing

Een goede relatie met uw personeel en/of klanten hou je in stand door iets extra's te geven. Door van tijd tot tijd te laten merken, dat die verstandhouding u dierbaar is. Wij weten allemaal hoe belangrijk het is om op het juiste moment met de juiste attentie voor de dag te komen. Het leuke is, dat u er beslist iets voor terugkrijgt.

 

Pakketten op maat

Als u aangeeft wat u wilt, maken wij vrijblijvend een offerte met afbeelding van het pakket!
Voor elk doel en elk budget kunnen we u een passend pakket leveren.

 

Hoe wilt u het hebben?

Een standaard pakket of wilt u er zelf één samenstellen?
U geeft aan wat er in het pakket moet komen, dan stellen wij het pakket samen en maken een foto met een scherpe offerte. Neem telefonisch contact op of vul de wensenlijst in dan nemen wij zo spoedig als mogelijk contact met u op.
Wij helpen u graag bij het samenstellen van het IDEALE KERSTPAKKET of SINTERKLAASGESCHENK, zodat u blijde gezichten van klanten en personeel ziet!
Er is volop keuze in kadoartikelen, wijnen en andere lekkere etenswaren. U kunt zelf een artikel aangeven of een kijkje nemen in het grote assortiment om voor het hoofdartikel een idee te krijgen! U kiest een categorie onder het kopje: Alle categoriën. Eventueel de prijsklasse er nog bij en u ziet voldoende mogelijkheden!
Mocht u niet vinden wat u zoekt dan kunt u dat aangeven in uw wensenlijst en wij zoeken het voor u op!

 

Mailing verzorgen

Wilt u uw klanten een leuke attentie versturen in een brievenbusdoosje (die verkrijgbaar zijn in verschillende formaten, zodat de verzendkosten beperkt blijven) dan kan dat. Bij grotere aantallen is het versturen van een leuke attentie een stuk goedkoper!
Een grotere doos (pakketdienst) verzorgen wij natuurlijk ook van A tot Z, zodat u veel werk blijft bespaart.
Een leuk gedicht erbij of een label met uw eigen bedrijfsgegevens of een eigen naam, behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 
VRAGEN?
Twijfel niet, bel gerust 0341 842472, mail naar info@abp-reclame.nl of vul ons contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.