ZOMERARTIKELEN

De zomer is weer begonnen!
We hebben speciaal voor u een selectie gemaakt van leuke zomerartikelen, die u hieronder kunt bekijken.
Er zijn zoveel mogelijkheden, daarom is advies op maat naar onze mening zeer belangrijk, om teleurstellingen te voorkomen. Wij nemen alle tijd voor u, om het juiste produkt met de juiste bedrukking voor de juiste uitstraling te realiseren, zodat u kunt scoren!
Vraag vrijblijvend een offerte aan (zeer uitgebreid met afbeeldingen) of vertel uw verhaal wat u wilt realiseren, dan zoeken wij het juiste artikelen bij uw actie of voor een mooi zomerpakket samen te stellen. Zodat u kunt scoren

Twijfel niet, neem gerust contact met ons op.
Bel 0341 842 472 of mail naar verkoop@abp-reclame.nl,
dan nemen wij zo spoedig als mogelijk contact met u op.

Hoe te werk gaan voor een geslaagde actie:


Een relatiegeschenkenbedrijf heeft vaak veel goede ideeën voor uw bedrijf. Ze hebben zelfs zoveel ideeën dat het moeilijk is voor u om te kiezen waarvoor u gaat. Zij moeten klantvriendelijk zijn en willen u graag goed adviseren over het juiste product. Hier volgen enkele tips voordat u contact op gaat nemen:

Leg duidelijk en volledig uit wat voor een soort evenement u organiseert. Dit is een eerste selectiestap in de vele producten. Bijvoorbeeld als u bedrijf een kerstfeest organiseert wilt u geen golfitems met u logo erop. Echter dan alsnog kan u het kiezen als u veel klanten heeft die gek zijn van golfen. Geef dus altijd alle informatie door. Denk ook aan het type gebruikers aan wie u uw items geeft. Zijn het zakenmensen of zijn het huisvrouwen. Misschien zijn het sportfanaten of boeren, maar wie het ook is u wilt dat uw gift gebruikt of gezien wordt. Bijvoorbeeld, een kalender voor bij de computer zal een zakenman de hele dag naast zich

hebben staan. Na deze vragen weet u de gift van u onderneming.

 

Denk ook over de kleur na die bij uw bedrijf past of bij uw klanten. Bijvoorbeeld, als u spullen zal geven aan een school wilt u dat in de kleuren van de school maar met uw logo erop.

 

De prijs is ook belangrijk. Zodat ze weten waar ze rekening mee kunnen houden.

Promotie moet altijd goed worden uitgedacht, daar zal u in worden geholpen. Maak een lijst met vragen. Dit scheelt in tijd voor zowel u als voor ons.

U gaat van een wijde blik naar een gericht product zoeken. En onthoud soms moeten we geld investeren om er meer uit te krijgen.

Iedereen houdt ervan om wat gratis te krijgen dus waarom niet me uw logo erop!

 

Succes!